Wood-U-Feel

Slut Dina ögon ovh känn med handen på träytan. Låt Dina fingrar stryka över ytan och förnimma känslan av träets ådring och föreställ hur trädet långsamt har vuxit för att bli skogens herre. Detta är den känsla Du får med Wood-U-Feel.

Wood-U-Feel är äkta träskivor där strukturen har förstärks med hjälp en avancerad teknik. De fanerade skivorna är behandlade på båda sidor med speciella borstar för att förstärka träets struktur och har sedan blivit mattlackade, som inte tar bort träskänslan.

Wood-U-Feel är mjuk att ta på men samtdigt har den en strukturerad, som ger styrka och karaktär Denna skiva sammanför äkthet och självrespekt.

Wood-U-Feel är också en miljövänlig skiva, som är fanerad med utvalda fanér efter karaktär. Sex trendiga träslag , som är ideala för struktur: Ek Natural Crown Cut, Smoked Oak, Lärk Natur, Smoked Larch, Knotty Pine och Olive Ash. Pga av en industriell produktion Wood-U-Feel är dessa skivor överkomliga  pris.

Oak Crown Cut Smoked Oak Larch
Smoked Larch
Bleached Knotty Pine Olive Ash

Liksom sind systerprodukt Aranya är Wood-U-Feel tillgänglig med skyddsfolie såväl som med ett sortment av lackade kanter med struktur. Wood-U-Feel finns också i ett olackat utförande så att Du kan välja Din egen varaiant av ytbehandling. 

Fanermönster: Random Matched för att föreställa massivträ
Basskiva: MDF Pure
Tjocklekar: 9 mm A/R och 19 mm A/B
Limning: formaldehydfri

Yta: borstad och mattlackad( glansgrad 5% samt försedd med skyddfolie
Tillbehör: 

Fanérkant: 22 mm x 1.5 mm borstad och lackad - utan lim

Pennor i transparent och vitt

Lack: täckande lack i transparent och vitt

Wood-U-Feel tillfredställer den som är förtjust i äkta träkänsla såväl som den som har ett strikt ekologislkt tänkande